Zoek X

Search

bennisbende-in-the-dolomites.mp4

Ik heb last van mij knie na een ongeval en m’n zusje een gebroken hand. Toch weerhoud het de BennisBende niet om met z’n zessen een lange bergtochten te maken in noord Italië.

De landschappen zijn adembenemend. Soms lijkt er geen einde te komen aan een stijle helling, maar wanneer je op de pas staat weet je weer waar je het voor doet: uitzichten over schattige Alpenweitjes, uitgestrekte bossen en bergen pieken die als kastelen verrijzen hoog boven de bomen.

De nachten verblijven we in zogenaamde refuges; herbergen hoog gelegen in de bergen. Ze zijn vaak enkel te voet of per helicopter bereikbaar en dienen als oase voor de gekken die zich op deze hoogtes begeven.

Tags:

0 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *